Jag börjar bli dålig på det här...



Jag börjar bli dålig på det här, riktigt jävla dålig. Skärpning Lina! Till mitt försvar om varför jag inte skrivit blogg är för att jag hinner inte, det händer så mycket annat att jag inte ens hinner tänka att jag ska skriva. Annars brukar det ju vara tanken som räknas.

Men jag tänkte jag kunde göra en liten tillbakablick, just för er som väntat så länge.
I måndags den 10:de skulle jag jobbat morgonpasset 6.45-11.15 men eftersom jag jobbat hela helgen så beslöt jag mig för att ta ledigt, så det gjorde jag också :D
Blev en låååång sovmorgon och inte förrän klockan närmade sig två hade jag duschat och fått på mig kläder. Jag käkade en bit mat med Bella och sen begav jag mig mot Täljstenen. Där skulle jag hitta hem till Susanne, vilket var lättare än jag trodde. Jag kom dit tvåa :p och sen ramlade det in folk hela tiden kändes det som. Hemma hos Susanne bjöds det på glögg, pepparkakor och rött vin, mums! Vid kvart över sex klev vi in i bilarna och körde mot Brofästet, där var festen i full gång. Vi hängde av oss och fick sen champange, blurk, men vafan det var för sällskapets skull. När vi väl hittade till vårat bord så satte vi oss ner och beställde in dricka. Blev rött vin för min del, tror faktiskt att de andra tog det med. Vi underhölls av många härliga och ickehärliga människor och maten var kalasgod. Det var en underbar kväll men mitt härliga gäng på jobbet. Kvällen avslutades på fyllan och villan hemma hos Bella :p
I tisdags så skulle Bella och jag gått på stan, men jag var lite för trött för det, haha. Så jag segade hemma innan jag begav mig till jobbet, hade kvällspass 14.30-21.30 sen åkte jag hem till min lägenhet och mötte upp Babie <3 Det blev en tidig kväll och på onsdagen så tog vi en runda på stan innan jag skulle på utbildning med jobbet. Efter utbildningen så hade vi personalmöte och när det var slut var det dags för mig att gå hem, skönt. Åkte hem till Bella och där hade hon fixat mat och grejer, T A C K !
Vi kollade lite på tv innan vi gick och la oss. Igår gick vi upp tidigt för att hinna se lucia tillsammans, sen åkte Bella till jobbet och jag åkte hem till mamma. Där möttes jag av en tröttis, Samuel :D Vi gjorde oss iordning och inväntade sen Ida, min kära vän Ida. Vi åkte in till stan och kollade läget i min lägenhet sen gick vi bort mot Jenny Nyströmskolan och pratade lite med Karin. Sen tog vi en låååång promenad till stan för att ta en luciafika och för att sen göra Samuel glad och gå in på BR. Där hittade han massa roliga saker, men köpet blev en liten vit bil. Sen begav vi oss hem till mig för att busa. När vi busat en stund ville Samuel bada och strax därefter begav sig Ida hemåt. Tack för en underbar dag Ida!
När Samuel badat klart tog vi mina pantflaskor och tog den berömda bussen till Maxi, just för Samuel´s skull, eftersom han praktiskt taget älskar att åka buss. Vi gick en runda på Maxi och sen tog vi bussen hem igen. Väl hemma gjorde vi mat och kollade på film. Sen runt halv sex tiden kom Bella och vi kollade på mer film för att sen slå ihop våra ögon. Eller åtminstone skulle Samuel sova och han somnade som en stock och efter en timme eller två kröp även jag och Bella upp i sängen för att sova.
Trångt, varmt och med två tungt andades personer vid varsin sida om mig så blev det inte så mycket sömn, för att inte tala om alla slag och sparkar jag fick av Samuel då han drömde. Men det var en helmysig kväll med två av dom bästa!
Vi var inte upp med tuppen för vid sju så klev Samuel ner från sängen och då fixade vi frukost. Och sen gick jag och la mig så lät jag Bella och Samuel busa själva. När klockan närmade sig nio gjorde vi oss iordning och sen gick vi till bussen. Bella vinkade av oss när vi åkte hem till mamma. Väl hemma i Söderåkra väntade en utvilad mamma och hon var väldigt glad att se oss. Jag sa hejdå och gav dom varsin kram för att sen åka bussen in till stan igen. 
Kom till stan vid tjugo i ett och mötte då en glad Bella, som köpt en ny mobil :D Vi begav oss till stan för att käka lite och sen pussades vi hejdå för att åka varsitt håll till jobbet. Nu har jag jobbat sen 14.30 och jag slutar inte förrän 16.30 imorgon och med tanke på att jag bara suttit ner i ca tio minuter, vilket var då vi åt, så är jag väldigt trött nu. Imorgon är en ny dag med nya äventyr och nu är det dags för mig att ta på nissemössan och sova.

Godnatt.