Stopp

Jag loggade in här på blogg.se för att skriva, men vad händer - jag får total stopp och inget kommer. Därför loggar jag ut igen och återkommer en annan dag.

Tack för mig.

Sebastian, du är beviset på att äkta kärlek finns och att jag kan bli älskad för den jag är.

Kärlek - det vackraste vi har.

Känslorna vill och ska fram - på något sätt. Är det kanske en känslomässig orkan jag har inom mig, alla känslor vill bara storma ut och forma sig till ord som sen formar sig till meningar och blir en lång text om dig - min kärlek till dig Sebastian.
Jag har sagt det förut men skriver nu ner det - du måste upplevas - så enkelt är det!
Vad kan jag säga - som jag inte redan har sagt - så du ska kunna förstå hur mycket känslor jag har för dig. Allt du är, allt du betyder, bortom alla ord. Vad vi upplever i varandra är vad det handlar om. Detta är vad vi är, vad allt är. KÄRLEK.

Jag tänker på dig då morgonen kryper fram, då solen sakta bryter horisonten, då fåglarna lugnt sjunger sin sång.
Jag tänker på dig då solen står högt, då solen smeker ditt vackra hår, då ljuset får dina ögon att tindra.
Jag tänker på dig då natten jagar bort ljuset, då du ligger stilla bredvid mig, då mörkret skiljer oss från allt annat.
Jag tänker på dig.


Jag sitter nu på jobbet och himlen är stjärnprydd och vacker - precis som du. Det enda ljud som hörs innanför mina fyra väggar är smattrandet från mina fingertoppar när de nuddar knapparna på tangentbordet. En lampa är tänd, den som påminner om en sjukhus lampa.

Telefonerna lyser ilsket röda - har någon ringt?
Mina tankar finns hos dig.

Signalen väcker mig ur mina funderingar. Den välkända trudelutten som ger mig fjärilar i magen. Hjärtat slår hårt och taktfast. Det pirrar överallt i kroppen och jag vet så väl vem som skickat ett sms. Du. Du med så självsäkra svar och vackra ord. Du som alltid finns där, fast du ändå befinner dig så långt bort.

Du skriver om dina känslor. Du beskriver din saknad, din rädsla, din övertygelse. Jag faller långsamt ner i stolen medan jag läser, hjärtat dunkar hårdare i kroppen och jag känner mig glad.

Magen fylls av kärlek när jag tänker på dig. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills vi ses igen.
När dina ögon möter mina spricker din mun upp i ett varmt leende - jag smälter.

Idag är det tre veckor sen du blev min, jag blev din och vi blev varandras. Kärleken till dig är äkta. Kärleken har inget namn, den finns alltid där men i väldigt olika former och utseenden.
Jag är kär i dig Sebastian.


Till dig som inte vågar stå för det du tycker

Fick en smaskig kommentar om mitt inlägg Gabriella

Kommentarer

Postat av: .....

Du ändrar dig ju fort iallafall...
Nytt förhållande efter 2 veckor typ.
Det går inte riktigt ihop!
Ena veckan förlovad, andra veckan någon ny..
Väx upp!

2008-maj-03 @ 23:15

Jag står iaf för det jag känner och tycker och lever inte i någon annan värld bara för att alla andra vill det. Jag gjorde det jag ville och är jävligt glad för det.

Tack för mig.

Sebastian...


...behöver jag säga mer?


Du är min kärlek. Din charm slår allt och jag är världens lyckligaste med dig. Du har så mycket fint och du ger så mycket av dig själv. Du är underbar min Sebastian.
Min Sebastian <3