Helgen


Fredag:

Började med "Att arbeta som personligassistent"-kursen, var väldigt givande. Malin började i vår grupp idag med, vilket jag tycker är väldigt bra! : )
Efter lektionen åkte jag och Malin till potatisboden för att handla lite frukt, två äpplen för att vara exakt. Sen släppte hon av mig hemma för att åka vidare till sin Apu. Trevligt pratstund Malin, även om det bara blev en kortis.

Jag diskade och hade mig hemma, plockade upp lite grejer ur mina lådor och fixade lite i köket. Bella kom hem och vi hade lite mys, nedrans trevligt.
Vid halv två så åkte jag in till stan, gick bort mot Stagg för att träffa Ida. Hon satt där med sin målning, vacker. Hon hade även ett väldigt bra förslag om vad vi skulle äta, Kina, på Thai Silk. Vi gick ner mot stan, bort mot systemet, handlade de vi ville ha, gick runt i lite affärer. Träffade Louise så vi stod och pratade med henne en stund. Köpte kex och sånt på Konsum och sen gick vi bort mot Thai Silk. Vi satt där och njöt av vår goda mat och sen tog vi bussen hem till mig.
Vi drog igång en film, för båda två var relativt sega efter maten, "Djävulen bär prada" fick det bli. En bra film.
Strax innan den var klar så ringer det på dörren, Anna stod där med ett stort leende på läpparna och en flaska vin i största hugg.
Hon åt sin pizza och sen gick vi ner till affären för att handla det sista inför kvällen. Vi gjorde iordning dipparna, skalade morötterna och delade dom. Jag gick runt och tände lite ljus, eller ganska många tror jag det blev : )

Vi tog fram en kortlek och började spelade plump. Satt och pratade och hade de väldigt trevligt under spelets gång, drack vin och cider och njöt av det underbara sällskapet. Lugnt och skönt.
Pratade gamla festminnen och om hur fort tiden har gått sen vi började gymnasiet, mycket trevligt.
Anna vann, Ida kom tvåa och för er som inte kan räkna ut de, jag kom sist. Suck! : P
Vi kollade på "Så ska det låta", vi kollade väldigt mycket på tvillingarna och tror vi alla var överrens om att rätt lag vann, eller?!
Hann se "Let´s dance" med, eller iallafall slutet.
Bella kom hem en liten stund och sen när hon åkte igen så tog hon med sig Ida, som skulle till bussen. Anna och jag satt kvar, pratade om saker som var väldigt längesen vi pratade om, det kändes bra. Bella kom tillbaka och sist och nästan minst så kom Patrik, han tog en cider och sen begav sig Anna och Patrik hem.

Roliga saker som sa´s under kvällen:

Lina: "Jag har en blåsa i munnen.."
Anna: "Har Gabbe det med?"
Lina: "Va? Jag fick den nu.."

Det Anna menade var att om hon har en blåsa så brukar Patrik också ha en.

Anna: "Har du glasögon?"
Ida: "Nej.."
Anna: "Har du körkort?"

Ida och jag börjar asgarva, vilka jäkla frågor! Snacka om att byta samtalsämne, och vad har glasögon med körkort att göra Anna?!




"Han behöver tvätta sin glasögon"

Tror det var Anna som påpekade de om en utav tvillingarna.




"Puttes lag har sex."

Ida: "I skolan när jag blir indelad i grupp, så blir jag alltid indelad i grupp-sex."



Anna försöker förklara för Ida om en kille från Öland.

Anna: "Han är ölänning... Han är rödhårig med."

Jag tittar på Anna och alla börjar skratta.

Anna: "Nej men alltså, jag har inget emot rödhåriga, jag är ju tillsammans med en rödhårig, alltså förlåt, jag menade inte så."

Haha, Ida tog nog inte illa upp.

Roligt hade vi det iallafall. : )

Jag plockade undan och sen gick Bella och jag och la oss.
Somnade snabbt och sov som en stock.

Lördag:

Åt underbart god frukost. Tvättade, eller Bella gjorde i princip allting. Men jag hjälpte till att vika.
Marie och Magnus kom mitt i allt, de vågade knappt ringa på, haha. Dom kom precis när Bella står och skriker.. De trodde säkert vi var värsta ovänner och de, men icke. Hon skulle bara härma mig. De hämtade några filmer och åkte sedan igen.
Var hos Bella´s mormor och morfar och hälsade på, hade köpt en födelsedagsblomma för hon fyllde i torsdags. Fikade och kollade på massa kort, trevligt.
Åkte till Coop och handlade, massa mat och så.
Gjorde iordning i köket, shit vilken plats det finns i alla skåpen nu. Åt lite mackor, vilket vi kom på var väldigt dumt :p
Kollade på film och myste. Åt sedan Tacos på kvällen och kollade på film. Trötta som vi var så gick vi och la oss ganska tidigt.

Söndag:

Idag har vi hunnit med massor. Vi har plockat undan alla julsakerna och plockat lite. Duschade och gjorde oss iordning. Vi var hos Bella´s pappa och hämtade en film som vi sedan kollade på.
Åkte hem till lägenheten, där Bella släppte av mig. Jag plockade bland alla mina saker och fick ner en hel del i lådor osv, sen kom Bella och hjälpte mig. Vi åkte till Mc och handlade mat, för insåg ganska fort att vi inte skulle hinna äta annars. Åkte till lägenheten, åt maten och sen packade vi ner allt i bilen. Körde hem hit och plockade ut allt, tungt och jobbigt men det gick. Bella åkte bort till sin mamma för att fira henns födelsedag, jag orkade inte följa med, ska fixa lite här hemma. Vid sju ska Bella träna, så nu ses vi inte förrän halv tio typ.

Så har min helg varit, och jag är väldigt nöjd med den.



Imorgon börjar en ny Apu:vecka, mina tider är följande.

Måndag: 6.45-11.15
Tisdag: 14.30-21.00
Onsdag:14.30-21.00
Torsdag:14.30-21.00
Fredag:14.30-21.00

Imorgon ska jag träffa Malin, vi ska bowla, äntligen. Efter det åker jag hem till Torsås för att umgås med min Samuel, sen sover jag där till tisdagen.
Under veckan så blir det till att fixa i lägenheten på förmiddagarna och vara på Apu:n på eftermiddagarna, blir en tuff vecka eftersom jag ska jobba i helgen med.

Lördag: 13.15-20.30
Söndag: 07.30-18.15

Japp, så är det. Skriver kanske en liten blogg till senare ikväll.

Balkongen är där.

Balkongen är där.



Personlig assistent kursen blir alltmer intressant, känns skönt.
Kallt som tusan är det idag, kom precis hem från skolan och affären. Ska börja laga lite mat som jag kan ha med mig till jobbet ikväll, och sen ska jag plugga.

Theresa, du är en vän som alltid finns där. Tack!


Tjejkväll imorgon iallafall, ska bli skönt att få tänka på lite annat.
Ida följer med mig direkt efter skolan, så vi ska väl äta något och flumma : )
Sen kommer Anna runt sex tiden, skoj.


Känns knas, men jag har inte gjort något. Men orka hålla på . . . Saknar dig.



Malin, jag tänker på dig.

Sexparty!



Sexpartyt blir inte i Februari, pga flytt och privata saker.

Knas, jag vet.

Ida och jag går lugnt och stilla på stan, när jag får ett ryck . .

"Får jag se nu då?!"

Vrålar jag bara rakt ut, Ida blev livrädd, skrämde nog mig själv lite där.

Unnderbart

Igår fick jag reda på det, faan!
Kommer sakna ihjäl mig men faan, är "bara" tre månader. Va rädd om dig!

Åkte in till stan runt tio tiden igår, mötte upp JensIntersport, hjälpte h9onom att hitta skidbyxor och lite så. Men eftersom de inte fanns i hans storlek så vandrade vi vidare till Maxi och gick till Intersport där, han hittade även väska, handskar och snowboardväska.
Jag tog bussen till två bröders, gick upp och pratade lite med Malin, la ut soffan på blocket och sen gick jag till Havsörnen.
Hade hand om två stycken idag, och när jag kom in i den personal-lägenheten vid fem så möttes jag av Kerstin, hon förklarade att vi skulle städa hos en av brukarna och jag gick med på det men gick först på toa. När jag var klar så sa hon att vi skulle vänta en stund för att hon väntade på någon.
Min första tanke var då "det är väl hennes man som ska hämta/komma med något", så jag ställde mig vid bordet för att läsa en tidning. Tyst som det var så hörde jag en stund senare hur hon står och viskar med någon vid dörren, jag tänkte inte mer på det och läste vidare. Någon sa: Hej.
Jag vänder mig om och där står hon, Bella, jag blir helt chockad och det första jag får fram är: "Hur hittade du hit?" Sen ser jag verkligen att det är hon, där står hon med en påse och något som liknar en blombuket.
Jag ger henne en bamsekram och säger något som jag inte själv minns, hon ler och jag får en härlig puss.
Jag öppnar det som liknar en blombukett, helt underbart fin, i påsen är det ett glas med mitt älsklingsgodis. TACK!
Helt underbart, men fasen så överraskad jag blev.
Vi fick en stund på oss, att pussas och så sen var jag tvungen att återgå till jobbet.
Det gjorde att hela min kväll gick jag runt med ett stort leende på läpparna.
Fick skjuts av Kerstin hem och där möttes jag av en överraskning till, underbart!

Idag gick jag hemifrån vid tjugo över sex. Var super bra på Havsörnen, slutade vid elva och gick hemåt. La mig för att vila och sen fixade jag till mig lite, gick till bussen och åkte bort till Stagg. Där mötte jag Ida, och en ursnygg målning. Konstnären Ida, en dold talang, helt klart!
Vi gick till Kullzenska, tog kladdkaka och varm choklad, med grädde, mums! Kikade i lite affärer och vinkade sedan av varandra vid bussen. Då gick jag bort till Sibylla för att prata med Zocki och Nicko, så söta. De blir alltid lika glada när jag kommer : )
Satt där i två timmar, sen tog jag bussen hem. Är nu hemma och ska göra mig iordning för att sen åka till Falkenberg och hälsa på Bella.

Imorgon har jag skola på morgonen och sen kommer Ulla till Havsörnen. På fredag blir det mys med de som vill och sen är det helg.




23/1 två månader, underbara människa. Tack!
146580-18

Gabriella, du är den bästa!

Ynkligt

Jag rätar ut ett gem och ristar mig på insidan av vänster handled. Ynkligt. Om självmordsförsök är ett rop på hjälp, vad är då det här? Ett gnäll, ett pip? Jag ristar små blodiga zick-zack linjer, den ena efter den andra tills det slutar att göra ont. Det ser ut som om jag har brottats med en rosenbuske.

Skit

I fredags så hämtade Bella upp mig vid jobbet, var riktigt skönt att få hoppa in i en varm bil, jag var så väldans kall. Vi åkte hem till Bella och åt godis, pratade och sen myste vi, härligt.
Vid halv tolv körde hon hem mig till lägenheten, jag skulle sova hemma eftersom jag skulle upp på morgonen och ta bussen till Torsås.
Ändrade planer.
Allt bara vände sig i magen, jag packade ihop min väska, skrev till Bella och frågade om hon inte kunde hämta mig så att jag fick sova hos henne. Den ängeln som hon väl är så hämtade hon mig tio minuter senare.
Tack för att du finns där för mig och tröstar mig när jag är ledsen. Din kramar värmer som mest.

Vi låg och pratade länge och väl och somnade sedan, vi sov hela natten, det var väldigt skönt. Bella åkte iväg på någon utbildning och jag käkade frukost, och plockade ihop mina saker som jag skulle ha med till jobbet. Åkte in till stan så jag var inne tjugo i tolv, min buss till Torsås skulle gå vid tolv så det passade perfekt. Jag skulle precis hinna ta ut pengar och det innan hade jag tänkt. Väl inne i stan så hade dom ingen uttagningsautomat på Pressbyrån (som jag trodde), så fick bege mig neråt mot Baronen, där automaten givetvis var "ur funktion". Lite stressad gick jag med snabba steg upp mot stan, tänkte "utanför Lindex borde jag ju kunna ta ut pengar", men nejda, där kunde man bara ta ut 500-lappar. Suck! Räddaren blev automaten mittemot Stadium.
Kom precis i tid till bussen, härligt. För då slapp jag stå där och vänta.
När jag kommit mig tillrätta i bussen så började de snöa?! Visst att det är mysigt och så, men lite sent kanske.

När jag kom till Torsås så gick jag upp till sporthallen, där halva min familj var, pratade med mamma, vilket jag kände att jag verkligen behövde. Sen körde hon mig till jobbet. Kom en timme och tjugo minuter för tidigt, men hade inget och göra och skulle ändå prata med dom om sommaren och så.

Så jag började jobba tidigare, Nanzy var pigg och glad men Linus var värre. Samma visa som förra helgen, så nu är jag blåslagen och har ett bitmärke på handen och massa rivsår. Men känns som jag får räkna med det nu. K A O S ! ! !
Slutade vid halv nio och då kom min kära bror och hämtade mig, körde hem mig. Hemma var det bara mamma, Peter och Samuel, men Samuel hade givetvis redan gått och lagt sig. Kvällen tillbringade vi framför Tv:n och njöt av Sing a long och varandras sällskap. Mamma är absolut den bästa.
Tack!

Gick och la mig relativt tidigt, men somnade ganska sent. John kom hem vid typ halv tolv och höll på att skrämma ihjäl mig. Så vi låg och pratade lite. Pratade även med Bella : )

Var uppe med tuppen och käkade frukost, klädde om och så körde mamma mig till jobbet. Var där redan 7.15, Linus var då vaken. Dagen blev lugn, med lite promenad och mycket musik och sagostunder. Vid tre blev Linus hämtad av sin mamma, och jag gick över till den andra lägenheten och tog över. Fixade med min T3:a och Annika kom vid halv fem, vi gick ut för att prata om allt som hänt, hon förstod mig.
Av en slump så tittade jag till på klockan och insåg att om en kvart går min buss. Sa Hejdå till allihop och började min promenad mot bussen.
Somnade ganska så fort i bussen, vaknade till vid Ljungbyholm (som vanligt) och sen vaknade jag av ett ryck i Kalmar.
Där var Matilda och Bella och väntade på mig, vi körde hem och lämnade min väska, körde hem Matilda och sen bort till Marie och Magnus. Vi busade lite med Fanny och pratade lite om hur vi tänkt och så. Det verkar bra.

Bella och jag skulle gå hem, i snöyran. Härligt.
Frös som fasen, men lik förbannat så la vi oss ner och gjorde snöänglar. Bella skulle hjälpa mig upp, men istället så lägger hon sig PÅ mig, snön kom då mer och mer in i byxorna och jag kände hur blöt jag var på ryggen. Men sååå mysigt.
Strax innan vi var hemma så rullade vi ner för en liten backe, härlig människa.


Hemma var det bara att slänga av sig alla kläderna, hänga upp dom på tork, kokade ägg och te och hade det mysigt. Satt och planerade lite och så, sen la vi oss.
Somnade fort och har sovit hela natten, underbart.




När de säger att jag ska gå och lägga mig så lämnar jag en lapp om att jag har rymt på mitt skrivbord. Mamma hittar mig sovande i garderoben. Hon ger mig en kudde.


Gick upp 5.30 idag, klädde på mig och gick ut i snövädret, halt som fasiken var det. Var på praktiken en kvart innan jag skulle börja, läste tidningen och sen började jobbet. Vi tog upp Casper, duschade honom, på med kläder och sen upp i rullen.
Upp med Leif, byta på och tvätta, raka och sen mata. Nu går allt som en dans, börjar komma in i det mer och mer, känns skönt.
Fick sluta redan kvart i elva, en halvtimme för tidigt, skönt. Var helt slut när jag kom hem.

Idag ska jag städa, plocka i garderoben och sen träna.
Imorgon börjar jag vid halv tre och slutar vid nio, men ska till lägenheten innan och prata med Malin och börja packa.
På onsdag börjar jag tidigt igen och sen ska jag nog träna då med. Torsdag börjar jag sent. Fredag är jag ledig.

Som det ser ut nu så vet jag inte alls vad som händer i helgen, känner verkligen inte alls för utgång, efter allt som hänt. Förlåt tjejer!
Blir bättre en annan gång.
Myskväll ligger på min lista tror jag, för dom som vill vara med.

Mamma kommer även på fredag för att hjälpa mig att flytta. Tack.


öron

Malin: "Kan inte du säga något på danska?"

Malin: "Hallöö"

Bra Malin, bra. haha.

Malin börjar asgarva när vi sitter i soffan. Jag fattar ingenting, som vanligt. Kommer däremot på ganska så snabbt att det är mina öron hon skrattar åt, (som ni alla vet så hatar jag mina öron för att dom är så små).

"Lina, tänk dig dina öron på henne!"
"Örsnibbarna är ju stora som femkronor."
"Istället för att suga på tummen så drog hon säkert sig i örsnibbarna."

haha, Malin du är för rolig du!


Vecka 2

Mitt schema för vecka 2 på Havsörnen.

Måndag 22/1: 6.45 - 11.15
Tisdag 23/1: 14.30 - 21.00
Onsdag 24/1: 6.45 - 11.15
Torsdag 25/1: 14.30 - 21.00
Fredag 26/1: Ledig

Ja, så är det någon som är sugen på att hitta på ngåot, träna, umgås eller bara fjanta, så ja, hör av er!

Malin och jag

Påbörjade en ny kurs igår, "Att arbeta som personligassistent", den verkar super bra och läraren är perfekt. Känns skönt att få lite press på sig, annars blir det lätt att man ligger på latsidan. Pratade mest om planeringen och lite sånt, sen gick vi och lånade böckerna som vi ska ha i den kursen. Sen slutade vi typ vid kvart över nio så Anna och jag satte oss i sofforna, riktigt skönt att få träffa dig Anna. Snackade lite skit och sen var Anna tvungen att gå, men jag satt kvar och pratade med några andra i klassen. Strax efter tio begav jag mig mot bussen, och infann mig på Havsörnen en kvart innan jag skulle börja.

Vi gick och handlade och det tog ett tag, hade mycket att handla och det var tungt att bära, men det gick! Väl hemma (på Havsörnen) så var det ett väldigt pysslande innan vi fick in all mat i frys och kyl. Läste sedan tidningen och sen satte vi oss ner för att prata, fick förfrågan om jag ville sommarjobba där, tackade givetvis inte nej. Visst jag har redan ett 95% jobb i sommar, men kan ju klämma in ett par timmar lite här och var. Så jag bad att få återkomma efter helgen. Så i helgen ska jag jobba i Torsås och då ställa dom lite mot väggen, se vart jag kan få mest jobb och har bäst lön, det väljer jag.

Gick hem till lägenheten och bytte om, satte mig vid datorn en stund och sen plingade Malin, så jag gick ner till parkeringen och där stod hon, och skrollan : )
Vi brummade ner mot stan, gick till apoteket för att inhandla huvudvärkstabletter, som smälter i munnen. Gick typ fem minuter på stan när vi kom på att ingen av oss var speciellt sugna på det, drog vidare till Maxi för att handla och sen köpte vi mat, testade den nya, eller för mig är den ny, El Maco, redigt god!
Åkte hem till Anna, (tack för lånet av lägenheten) drog igång filmen, Saw III, gång på gång på gång så krånglade det, men givetvis så fick Malin till det till slut. DUKTIGT!
Jag hade redan sett början, men nee, fy, äckligt är det enda jag kan säga. Var aldrig så jag skrek eller så, men ja, grisigt, haha, gris. Malin! *blink blink* Haha.
Hoppas att det kommer en fyra, men det borde de göra.

Efter filmen så satt vi och snackade, alltid lika skoj. Vi kom in på lite minnen från turkiet.. haha.

Lina: "Malin, de måste ju vara svårt för dom att få bra betyg i svenska om dom skriver som dom pratar."
Malin: "Va? Vadå svenska? Dom har väl inte svenska i Norge?!"

Några barn pratade lite, själv trodde jag att det hade en annan dialekt, men det visade sig att de kom från Norge. Smart Lina, smart! :)

Edward: "Är det ni som är så duktiga på att simma?"
Jag och Malin tittar på varandra.
Lina: "Va? Vi? Nej det tror jag inte."
Edward: "Jo men ni simmar skit bra ju, varje morgon."
Malin: "Det är nog inte oss du menar."
Edward: "Jo, ni simmar skit fort och under vattnet och allting."
Malin och jag tittar på varandra.
Malin och Lina: "Jaha, jo men det är vi som simmar."

Haha, lilla Eddie!

Malin var snäll och körde mig hem, eller ja till Bella. Då satt vi och snackade lite om filmen och klantig som jag är så kläckte jag ur mig fel sak. Malin höll på att skratta ihjäl sig.. haha.

Lina: "Asså dom som gör dom här filmerna måste ju typ vara psykopater. Annars skulle man ju inte komma på sånna här saker. Jo men så är det! Eller tar dom hjälp av psykopater. Så måste det vara asså!"

Äsch, man får bjuda lite på sig själv, eller vad säger du Malin?! : )





Hade mys hemma hos Bella, underbart.

Vaknade strax innan tio idag, duschade och gjorde mig iordning och sen gick jag hem till lägenheten. Ska fixa något att äta och sen blir det Havsörnen för hela slanten. Sen hem ikväll och mysa, sen till Torsås imorgon för att jobba.

Ja..

Saknar dig Nina, nu är det bara dig jag inte träffat. SAKNA!


Gör något som skrämmer dig varje dag

Jag dricker lite varm choklad. Det bränner i gommen.


Idag har jag hunnit med en hel del. Tog mig en morgondusch och fixade mig i ordning för att sen kunna möta stan. Var på skeppet vid fem i halv två, lämnade då ifrån mig min vackra klänning. Drog mig senare bort mot Stagg, där jag tänkte att jag skulle överraska Ida med att jag stod och väntade vid henns skåp (som dom flesta vet så håller jag mig gärna ifrån Stagg, men idag var andra gången i hela mitt liv som jag klev in genom den enorma dörren och begav mig upp en våning). När jag stått där i ca tio minuter så hör jag en bekant signal, signalen kom från min kära mobil. Ida ringde, hon var där ute.
Åh, där gick det i rök.
Hon mötte mig därnere och vi skrattade gott åt min lilla överraskning, när det sen kom fram att Ida hade tänkt att överraska mig, genom att stå och vänta på mig vid bussen.
Vilka busar vi är : )

Vi gick mot stan och funderade ut vad vi ville äta, det enda vi kom fram till var att vi skulle ta ut pengar. Beslutet tog jagen stund senare, Grafitti, bakad potatis med skagenröra, gottit!
Vi satt och pratade om allt möjligt, skönt att vara bara vi, var så längesen. Vi bestämde oss för att snart ta tag i att festa i Karlskrona, vilket jag tycker är strålande. Plus att Ida kommer med på sexpartyt, härligt.
När vi gick därifrån så gick vi till systemet, inhadlade sex cider. Drog oss vidare till bokhandeln, Ida skulle hitta en almenacka, inte så lätt. Gick tomhänta däifrån. Gick bort mot Stagg för att möta min syster, överlämnade de jag skulle och sen gick vi bort mot Nautilus. Där satt Malin och väntade på mig, vi vinkade av Ida och gick och bytte om.
Vi hade verkligen mycket att prata om, Tack Malin. Tränade, kanske inte så jätte intensivt, men körde några maskiner, cyklade och rodde. Tog en skön dusch och sen upp till cafe´t, där vi tog snitzel med pommes, gooott!
Tog sällskap till bussen, sen hör jag det där bekanta ljudet igen, min mobil ringer.
Karin flåsar som om hon sprungit fyrtio mil, och visst ställer jag upp. Vänder om, går mot norrgård, möter henne där, hoppar upp på cykeln, åker mot stan och landar på systemet. Inhandlar fem cider, åker därifrån med racefart till Sibylla där Karin lämnar av mig och jag hoppar på bussen.
Ringer min kära mor, vi pratas vid i ca en kvart, härligt.
Kom hem för ca en halvtimme sen, Kim kommer väl om en timme typ.

Varför är det alltid något negativt med det positiva?

Imorgon blir det skola på morgonen, sen apu till halv tre. Träffa Malin och bara umgås. Kolla på Saw III och bara vara. Tack Malin!

Tack Ida för idag, det var verkligen jättekul.

...

S Ä G  N Å G O T ! ! !

Mer info om Sexparty

Vecka 7, 12-16/2 ska sexpartyt hållas, vilken dag kommer lite senare. Ni som är intresserade får gärna hojta till.

Gabriella

Jag älskar dig

Saknar er


Jag ska strax bege mig till Apu:n, har fortfarande sprängande huvudvärk och är illamående, men det går snart över.
Imorgon är jag ledig, och ska spendera dagen och kvällen med människor jag tycker om.
Dagen börjar med att jag ska umgås med Gabriella, sen framåt 14 tiden kanske så ska jag ta en fika på stan med Ida, får reda på mer info ikväll. Träffa min underbara syster, visserligen bara en snabbis men ändå. Hoppas på lite träning med Malin också och sen kvällen tillbringar jag med Kim.

Saknar mina vänner, Nina, Malin och Anna. Jag hoppas att ni har det bra på eran Apu, tänkte vi skulle ta tag i att träffas snart. Bara umgås, ser fram emot det.


Du ringde precis, men jag orkade inte svara.


Du är ett geni

Tankar

Allt förändras bara på en ynka liten sekund.

Blir allt "som det var förut" nu? Eller tänker du till lite extra, det hoppas jag iallafall. Vill inte att du ska må dåligt och vill inte att du ska bli utnyttjad. Men du gör det som känns bäst för dig, mår du bra så mår jag bra. Men visst, det känns konstigt, men det är iallfall vi fyra.

Oftast är det så, ändras en sak så ändras resten. Ska det behöva vara så?
Jag är väldigt glad att vi kommit varandra nära och hoppas att vi kommer förbli vänner.

"Äldre elever får mingla omkring tills det ringer, men ettorna blir infösta i aulan. Vi grupperar oss i gäng."

S Ä G   N Å G O T !

Det är lättare att inte säga något. Håll truten, knäpp igen, käften på dig.



Mina tankar inför flytten snurrar ganska så bra i mitt huvud, men samtidigt så känns det bra att jag planerar inför framtiden. Som det ser ut nu så flyttar jag den sista Maj, vart mina saker tar vägen då har jag ingen aning om. Men jag själv drar hem till Torsås över sommaren, med tanke på att jag kommer jobba mer än 95% av hela sommaren så är det de bästa. Vart jag ska sova de nätterna jag inte har sovande jour på jobbet, ja, det vet jag inte än. Men det är sånt som löser sig.
Meningen är att jag ska skaffa en egen lägenhet i Torsås, om allt går som jag vill, och denna gången gör det nog det. Om inte, så flyttar jag tillbaka till Kalmar till en egen liten lägenhet, blir bäst så.

Nu har jag precis påbörjat min Apu på Havsörnen, vilket ser ut att bli en bra period på sex veckor. Får dessvärre inte ihop mina 32,5 timmar i veckan. Men det ska vi nog kunna lösa lite fint, ska prata med Ulla.
Schemat för denna veckan har sett ut/ser ut på detta viset:

Måndag: 14.30-21.00. Vara hos Gabbe.
Tisdag: 14.30-21.00. Gabbe kommer hit.
Onsdag: ledig, fika med Ida, lämna klänningen i skolan till Karin. Träna med Malin? Umgås med Kim.
Torsdag: 11.00-14.30. Inget planerat, kanske Saw III.
Fredag: 14.30-21.00 Vara hos Gabbe. Begravning.
Sen jobbar jag hemma i Torsås i helgen,
Lördag: 15.00-20.30 och Söndag 07.30-18.15

Efter Apu:n så närmar sig balen med stora steg, hur kommer det bli? Vilken klänning ska jag köpa? Vilken färg ska den ha? Hur ska jag ha mitt hår? Ja, det är många frågor, men jag tror att har man rätt inställning och umgås med rätt människor så kommer det bli en av de bästa kvällarna i mitt liv.
Sen är det dags för studenten, det känns oerhört skönt.



Jag hör att pappa sätter på Tv:n. Klirr, klirr, klirr - han släpper ner isbitar i ett tjockbottnat glas och slår i lite sprit. Han öppnar mikron - pizzan ska väl in - slår igen den och piper igång tiduret.
 
Ibland undrar jag, hur hade det varit om du funnits här? Hade vi varit så nära varandra som jag ibland önskar? Eller hade du inte brytt dig om mig? Precis så som det är nu. Hade du ringt mig om jag var en halvtimme försenad? Eller hade du bara släckt lampan för att sova? Hade du klappat mig på axeln och gett mig beröm då de gått bra för mig? Eller hade du inte ens kommenterat det? Hade du tröstat mig om jag varit ledsen? Eller sagt, "skärp dig!" Ibland undrar jag.



Sängen skickar ut kraftiga tupplurssignaler. Jag kan inte stå emot. De fluffiga kuddarna och det varma täcket får mig att drömma, drömma mig in i min värld. Lina´s värld, där jag är en av huvudpersonerna, där min pappa älskar mig.



Vilken tur att mina läppar är ihopsydda, annars hade jag spytt på dig.









Apu

Första dagen på apu:n. Underbart!

Sexparty

I början/mitten av februari ska Bella komma till mig och ha sexparty. Vi ska vara mellan 6-12 tjejer ungefär och det tar ca 3 timmar.
Jag har redan snackat lite med några av mina vänner men vore kul om några fler vill komma?!
Det kostar ingenting och det är inget köptvång.
Om man däremot köper något så kommer varorna i slutet av februari och det är perfekt då lönen kommit : )

Några intresserade?

Apu

Måndag
Har sovit riktigt dåligt inatt, men sov länge och väl, vaknade vid 10.20. Skönt.
Är lite nervös idag inför första dagen på Apu:n, visst det kändes jättebra och så när jag var där och hälsa på i tisdags, men tänk om det blir helt knas. Jag hoppas iallafall på det bästa.
Ska snart ta mig något att äta och sen ska jag börja kolla igenom alla mina saker, kanske att man redan nu kan börja packa ner något. Har ju mina flyttlådor här så det går, det mesta handlar väl om viljan och om jag orkar ta tag i det : ) Annars blir väl allt den sista månaden, som vanligt.

Efter Apu:n så kommer Kim hit, alltså strax efter 22 ikväll, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det var ett väldigt bra tag sen vi sågs så vi får göra något kul :p

Jag ska uppdatera lite sen när jag kommer hem ikväll om hur första dagen på Apu:n varit. Jag hoppas att mina vänner haft det bra.

Gabriella - Du är fantastisk

14/1

Skrev en jättelång blogg, men sen försvann den. HELVETE.

Orkar inte skriva mer.. Så jag skriver bara väldigt väldigt kort.

Helgen har jag tillbringat med Gabbe i Torsås, kollat på innebandy, träffat mamma och mina underbara syskon.
Har även träffat Julia och Noah, så söta.

Idag är det två år sedan Erik gjorde slut med mig, känns ja, inget speciellt. Tack för att du finns iallafall.

Saknar mina vänner, Malin Nina och Anna, lycka till imorgon på Apu:n.

Träffa Kim imorgon, äntligen.



Tydligen får man inte festa ihop om man är tillsammans . . .



Gabriella - Du är unik.

Sudda sudda sudda bort din sura min



Morgonen började med träning, Malin och jag möttes utanför Nautilus kvart i tio. Vi tränade i en timme och sen duschade vi och fixade iordning oss. Gick bort till skolans matsal, åt maten, jag tycker iaf att den var god. Nina svek oss, för hon hade redan ätit tidigare. Anna svek oss också, för hon hade nyss ätit frukost, men hon satte sig med oss och höll oss sällskap iaf ^^,

Vi hade svenska, där jag skrev klart "Tjenare Kungen"-grejen medans vi lyssnade på en tant från Biblioteket som snackade om massa böcker. Vi ska nämligen läsa en bok när vi är ute på apu, så vi skulle välja varsin idag. Endel böcker pratade hon så mycket om att det var inte ens lönt att läsa dom, hon berättade i princip allt. Trist.
Men jag valde en bok av: Laurie Halse Anderson - säg något

" Mamman dog vid födslen" - Det där kan misstolkas.
" Ett hål om dagen" - Även det kan misstolkas, speciellt om man heter Lina och Malin och är super trötta och flummiga.

Malin pillade i Gabbe´s hål, även det skrattade vi åt. Plus allt annat roligt som alltid händer när man är med dom man tycker om.

Sudda sudda sudda bort din sura min . . .

Hade Klt idag, det gick väl som förväntat, men som sagt, När ska jag annars fråga?

Dagen slutade med Ungdomskultur, där vi fick lyssna på lite redovisningar om preventivmedel, tonårsgraviditeter och tatueringar, intressant. Idag avslutades den kursen och det känns bra.

I regnet gick Gabbe och jag mot bussen, där jag presenterade henne för mina vänner Malin och Nina, eller ja, jag "glömde bort" Nina, så hon fick påminna mig! : )
Först kom Malin´s buss, sen våran, Nina fick alltså stå kvar där själv.
Vi gick upp och lämnade våra grejer, sen ilade vi ner till Konsum för att köpa godis, har nämligen varit sugen på godis hela dagen.

Läste igenom anteckningarna till provet imorgon, försurning är något som jag aldrig kommer kunna. Gabbe åkte till träningen vid kvart i sju och jag har skrivit frågorna och svaren en gång till. Kanske att man lär sig lite på det.
Ska om en stund försöka läsa ut min bok, eller iaf börja med den.
Vi ska väl läsa igenom anteckningar igen när Gabbe kommer hem, sen sova tidigt för hon ska upp tidigt imorgon. Troligtvis så går jag upp då jag med, åker med bussen in till träningen tio i sju, tränar i en och en halv timme och sen går jag bort till skolan.
Ska ha religion i ca en halvtimme och sen blir det håltimme från 10.30-14.10, då ska jag och mina vänner till stan och äta Kinamat, gottigott.

Sen tillbaka till skolan för att ha prov, efter det hem till Gabbe, äta pastasallad och mysa. Sen ska vi vidare till Torsås, kolla innebandy och sen ska vi hem till Kalmar igen.
Lördag blir Lina&Gabbe-dag.
Söndag ska jag träna, sen har jag inget mer planerat.

Så ser det ut för mig.

Nu över till en rolig konversation jag hade med Nina nyss.. ^^,

Ninaa - förvirrad ölänning säger:aja är en förvirrad ölänning så får väl skylla på ölands syndromet om han säger något

Lina - säger:haha jag kan ju tyvär inte skylla på de

Ninaa - förvirrad ölänning säger:torsås syndrom? eller skyll på hormonerna

Lina - säger:jag skyller på hormonerna =P

Ninaa - förvirrad ölänning säger:ah typ nått kvinnligt och så vågar han nog inte höra mer så han ba: okej okej OKEEEEJ ! du får G

Lina - säger:haha funkar det?

Lina - säger:låter som du testat det innan =P

Ninaa - förvirrad ölänning säger:och så lägger du till lite mens åde så får du vg och kanske lite svamp så blir de mvg

Lina - säger:haha härligt.. svamp svamp

Ninaa - förvirrad ölänning säger:ah precis

Ninaa - förvirrad ölänning säger:"asså ola det kliar något så kopiöst asså vad ska jag göra?!"

Lina - säger:hahahahah

Ninaa - förvirrad ölänning säger:prova?

Lina - säger:ska nog göra det =P

Ninaa - förvirrad ölänning säger:gö de haha. hälsa från ulla också till ola så kanske han kan hjälpa henne med småsaker...

Lina - säger:haha de skulle hon behöva

Ninaa - förvirrad ölänning säger:jaopp, kanske ska bjuda med henne på sexparty

Lina - säger:ohh.. det vore något..

Ninaa - förvirrad ölänning säger:haha ja

Har man inte roligt så får man göra det roligt, och har man det inte roligt, ring då någon av mina underbara kompisar, ja, då får ni ta mig faan det roligt.

svamp svamp.



Visst undrar jag, jag vill inte att det ska förstöra något




Gabriella - Du är unik.



808:-

Studentmössan, orkar inte skriva vad som hänt och så, men det verkar lösa sig. Får låna pengar så länge. Men blir iaf 808:- fattigare efter det.
Sunkigt att man inte kan ändra på något nu, men ja.

Havsörnen - min Apu-plats, verkar iaf väldigt bra.
5 brukare och 4 personal, kommer bli kanonbra.
Trivs redan : )

Idag tränade Malin och jag, det var verkligen skönt att komma igång igen efter jullovet. Skönt var det iaf att duscha efteråt, : )
Ska träna imorgon med, innan skolan börjar. Skönt det.
Kanske blir en gång till denna veckan, i helgen, vad sägs om det Malin?!

Naturkunskapsprov på fredag, vi får väl se hur det går.
Sen är jag ledig hela helgen, det känns bra men samtidgt väldigt skumt. Känns som det var jätte längesen jag var ledig en hel helg.
Blir kanske en tripp till Torsås, om det händer något skoj, annars håller jag mig i Kalmar hela helgen.
Hör av er om ni vill ses.





Saknar dig!





Märkliga saker sägs, märkliga saker händer . . .





Har städat idag, vilket behövdes. Även diskat, såg ut som fanskapet själv, egentligen inte jag som ska ta det. Men kan fasen inte ta att det ser ut och luktar så här.
Spydde av det.
Va fan som sirap i glasen, vad fasen har ni druckit i dom?
Om man ändå inte tänkt diska samma dag så ska man inte hälla i vatten, för det blir sååå äckligt.
Ett tjockt jäkla lager. URK!





Nina, Malin, Anna
- Ni gör mina dagar ljusare (",)


Fest snart?!  Tatuering på väg till min kropp och även kanske en till piercing!




Gabriella - Du är unik.

Bra dag

Jobbet igår (söndag) gick bra, över förväntan. Linus var inte alls kinkig och han hade sovit hela natten. Bra! Vi var ute och gick en runda på förmiddagen och strax efter tolv kom mamma och hämtade upp oss. Vi åkte hem till mamma, där lekte Samuel och Linus i sandlådan, sen när det började gå över styr så hjälptes jag och John åt att ta in de leriga pojkarna : )
Vi började kolla på Byggare Bob, vilket Linus var jätte intresserad av, har aldrig sett han sitta så still någon gång! Helt otroligt.
Vi lekte även kurragömma, men Linus förstod inte grejen med att gömma sig. Så det fick bli lite Pippi Långstrump, efter det tog vi en fika och sen körde mamma hem oss.
Det fick dagen att gå lite fortare, skönt.
Väl hemma (på jobbet) så läsate vi lite sen var vi ute på en långpromenad, strax efter det kom Linus pappa och hämtade honom.

Gabbe hämtade mig vid sex, tack älskling. Betyder jätte mycket för mig, var verkligen snällt. Skönt att få krama och pussa dig och så. Äntligen!

Väl inne i stan så hämtade vi Marie och Magnus vid tåget, fick skjuts hem och sen snackade vi mest. En lugn kväll med den bästa, helt underbart!

Skola idag då, blandade känslor.
Var jätte trött på morgonen, men kom upp och vi hann med bussen. Möttes av glada miner när man kom till skolan. Hade med mig korten och visade dom för mina vänner, dock var inte Nina i skolan idag och det märktes. (Tar med korten imorgon.) Anna, Malin och jag skrev klart rapporten, riktigt nöjd är jag. Efter det gick Malin och jag ner till stan, skulle fika med Ida och Malin skulle hämta bilen.
Ringde Ida ett antal gånger, inget svar, fick lite smått panik där ett tag och trodde att jag skulle få åka hem utan att få se denna underbara människa och utan att få fika i mig, Illa! Hade sett fram emot det hela dagen.
Till slut får jag ett sms av Ida; Vart är du? Ring mig har dåligt med pengar på moblien.
Självklart ringer jag upp min kära vän, vi bestämmer tid och då får jag reda på att Emmy vill följa med. Givetvis får hon det.
Malin är så snäll att hon stannar och väntar med mig, tack.
Vinkade till "fel personer" några gånger, vilket Malin hade jätte roligt åt :p

Ida och Emmy kom till sist, vi vinkade av Malin och sen bar det av mot Kullzenska (eller hur det stavas), blev en jordgubbspaj med vaniljsås och te för min del, mummans!
Vi hade mycket att prata om, vilket var trevligt. Visade korten och då fick vi oss några härliga skratt, vi lyckas då alltid.
Fick ett sms av Malin, hon hade tappat sina nycklar, knepigt det dära. Skrev att jag skulle höra av mig om jag såg dom någonstans.
När vi fikat klart så gick vi till Stagg, Emmy skulle lämna sin stora väska där. Var även på toa inne på Stagg, fin och trevlig toa, så det blev ett bra första intryck av den skolan, haha!
Vi gick vidare till Friskis, Ida skulle köpa ett terminskort, så vi fixade det. Blev sittans där ett tag, så skönt! :p
Gick sedan till en kiosk så att Emmy kunde köpa lite gifta pinnar, därefter gick vi mot rött och det blev ett hastigt adjö då vi märkte att Ida och Emmy´s buss skulle gå om en kvart och dom var tvugna att hämta Emmy´s väska på Stagg och sen till bussen.
Hejdå, hejdå.

Härliga vänner.

Tog bussen till Berga, där jag möttes av en Babe och en grön mugg och min älsklingschoklad, tack! Du tänker då på allt.
Sa för ett par dagar sen att jag skulle köpa en egen mugg och ha där, så jag kunde dricka te i min egna mugg.
Självklart går Babe och köper en mugg, och en grön dessutom. Du vet vad jag älskar, grönt! Och dig med, såklart! :p

Vi tog en dusch och sen la vi oss i sängen, käkade choklad och snackade. Mys!
Gick sen hem och satte mig här vid datorn. Fick ett par riktigt fina bilder utav Malin från i Tisdag´s, då vi hade tjejdag/kväll.
Sen kom Zocki och vi snackade massa skit, som vanligt : p
Gabbe kom strax efter, vi hamnade i mitt rum och Zocki berättade om hans olika resor, trevligt trevligt. Sen åkte vi till stan, käkade pizza på Italia, gott som fasen.
Kom hem för en halvtimme sen och nu sitter jag här, Gabbe och Zocki sitter i tvrummet och pratar lite.

En helt underbar dag med underbara människor.



Gabriella - Du är unik.

Söndag

Vaknade tjugo minuter innan klockan ringde idag, tänkte att det var ingen idé att ligga kvar och försöka sova, så jag gick upp. Har sovit dåligt i natt, suck.

Kvällen igår var härlig, bara vara, kolla på tv och umgås. Blir lugn på nå vis när jag är här, känns bra. Snart ska jag väcka Erik, så han kan köra mig till jobbet. Håller tummarna för att Linus har sovit lite i natt iallafall så han inte är alltför trött och kinkig.
Åker nog hem till Kalmar ikväll, vill inte göra någonting, bara sova.

Nina, Malin och Anna - Imorgon ses vi, har saknat våra skratt!

Turkiet.


Kemer
Melissa Garden, FFF+
22/8
Avresa 06.45
Sthlm/Arlanda
8 dagar
Markterrass 7696:-/ 2 pers

Antal lediga rum just nu är 6 st.

När ska vi boka Malin?!

Några fler som är på?


Jag vill tillbaka.

Det är inte så noga, bara det blir perfekt.

Dagen idag har varit hemsk.

Och idag är hemsk = jobbig.

Gav Nanzy medicin 7.45, därefter skölja slangen och på med maten. Babe ringde och vi pratade en stund, somnade nästan mitt i samtalet. Förlåt.
Lyset kom vid 8.40, strax därefter kom Linus. Han var ledsen, ville bara åka med hem igen. Gråtandes så gick han in på sitt rum, började slänga saker hit och dit. Lyset hjälpte mig med Nanzy när hon skulle duscha, tack! Svettig som ett as så fick jag näsblod mitt upp i alltihopa. Helvete.
Vid 11 var Nanzy i rullen, nyduschad och glad.
Linus var dessto mer jobbig, slängde saker, grät, skrek, bet, rev och var allmänt jobbig.
En sjuhelvetesdag.
Maten stod färdig och klar på bordet vid 12.25, jag hade lyckats göra ännu en ny sorts kycklinggryta. Gott var det. Linus åt dock ingenting, och åkte snabbt in på sitt rum. Sparkade nästan sönder dörren och därmed blev det märken i väggen.
Arg som hon (Lyset) var så stängde hon dörren och satte sig utanför, vi trodde de skulle hjälpa.
Icke.
Han hoppade istället på oss, rev och slet i oss, helt tokig.
Klockan blev 13.20 och Linus började lugna ner sig. Gunilla kom vid 14.30 och Linus påbörjade sin "roliga dag" igen. Jag övergav allt till Lyset och Gunilla, för jag slutade då.

Jag vet vad jag har att vänta mig imorgon.

Erik hämtade mig 14.40, vi gick ner i tvättstugan med tvätten.
Kollade på Örjan
http://packabajs.se/images/stikkans_004.jpg och
Brynolf http://packabajs.se/images/stikkans_005.jpg , vilka är Erik´s nya husdjur, två ormar. Verkligen jätte fina. Skrev inköpslistan och sen åkte han och handlade. Vi påbörjade maten och käkade sen, gott. Kycklingsallad. Var nere och la in tvätten i torktumlaren. Sen duschade jag, härligt. Nu sitter vi här, har precis masserat Erik´s fötter.
Örjan sitter här med oss i soffan.
Mamma ringde nyss, hon hämtar mig och Linus imorgon vid tolv (ska jobba imorgon, 7.30-18.15) så åker vi hem och leker lite med Samuel.

Ska jag till stan imorgon, eller sova kvar här och åka på måndag?

Saknar mina vänner, men några av dom träffar jag på måndag i skolan. Då ska jag visa alla framkallade foton, nice. Får även träffa Ida, fika på stan och massa skit snack.

Gabriella - Du är unik.

Jaos



I måndags så var en slappdag, slutade med ett besök i Kyrkan och lyssnade på ljuvlig musik.

Tisdagen blev en dag med vännerna.
Vi träffades på stationen vid två, (jag kom sist) för att sedan samåka till Maxi. Där köpte vi massa mat och lite gottit.
Åkte vidare hem till mig, där de började med maten, jag kände mig ivägen så blev att jag höll mig undan. haha.
Käkade god mat och hade de sådär kul som bara vi kan ha det.
Roligt att alla kunde komma.
Därefter spelade vi Alias, jag och Malin var självklart på lag, vann dessutom! Nina och Anna blev ett annat lag och Ida och Emmy var på sitt håll.
Tog kort, flummade och runt sju tiden så åkte alla hem. Mätta och belåtna?!

Babe och jag sov hos mig, mys.
Malin´s snubbe från sthlm kom.

Och igår, onsdag, sov jag länge. Tack!
Mådde inte så bra på morgonen men gick över sen.
Träffade Anna, Jessica och Matilda vid bussen. Tog bussen in till stan, lämnade in en filmrulle på framkallning, framkallade lite bilder från mobilen och pratade med en kille på 3.
Hämtade ut våra bilder och sen åkte vi till IKEA.
Fick oss ett gott skratt när vi kollade på korten, haha.
(Tar med mig dom till skolan på måndag)
Med bussturer hit och dit så stannade vi på Sibylla, fick träffa Zocki för en stund och ge honom en kram.
Tog sedan bussen till Berga, handlade, blev inge köttfärssås, men det blir det idag istället.
Lagade mat, eller ja, Babe gjorde det. Kollade på film och sen snackade vi mest.
Somnade sen.

Idag vaknade vi båda två vid elva, helt sjukt. haha!
Låg i sängen länge och väl, duschade och nu sitter jag här.
Vi ska strax bege oss hem till mig, hämta grejer, platta håret och ladda mobilen. Sen bär det av mot öland.

Imorgon ska jag jobba, fredag 13.00-14-30 på lördag. Sen söndag 07.30-18.15, får se om jag kommer hem på söndagkväll, beroende om det går buss eller inte, annars så kommer jag tillbaka till city på måndag, ses då i skolan.


Året 2006

Nu har jag inte skrivit på länge och jag har fått endel klagomål på detta, ska nu skärpa mig lite. Gör en liten fuling och härmar Ida lite ^^,

Året 2006 har varit ett år med mycket skratt och gråt. Själv känner jag att det mest har varit skratt.
Att tiden har gått väldigt fort är jag nog inte ensam om att tycka. Men jag har ändå hunnit med att göra en massa saker.


Januari.
Mina dagar spenderade jag med Mia.
Var mycket i Karlskrona med mina kära Torsås vänner.
Erik´s farmor dog.
Meja kom till världen med ett stort leende på läpparna.
Emmy fyllde 18 år (men vi hade då inte träffats)

Februari.
Ida fyllde 18 år, men det blev inget kalas.
Samuel och jag tillbringade eftermiddagarna i snön ute i trädgården.
Klutt och jag umgicks nästan jämt, och vi hittade alltid på massa roliga saker, som alltid!

Mars.
Mia fyllde 18 år.
Anna fyllde 18 år och det var fest hemma i Sandby.
God mat och god dricka, härliga människor och ett dumt och tråkigt slut. Men vafan, jag överlevde det med.
Malin och jag började snacka mer och mer om våran resa.
Pappa fyllde 45 år, det firades med dunder och brak, ELLER INTE!
Började jobba.

April.
Gabbe fyllde 18 år, var på hennes fest och det var mycket roligt. Även att slutet hade kunnat ändra ett och annat, men jag är nöjd med allt ändå.
Gabbe var hos mig första gången ; P
Jag fyllde 20 år, vilket firades med att min mormor kom ner. Käkade god mat och umgicks med familjen.
Fick underbara presenter, men det bästa av allt var mitt täcke av Klutt.
Tack än en gång.
Umgicks mycket med Mia och började planera våran 20 och 18 års fest.

Maj.
Min 20 års fest ägde rum.
Vi körde våran dans och körde ölspelet. Som för vissa kanske var lite för mycket ^^,
Dagen därpå blev det städning och slappdag.
Var hos Emil på inflyttningsfest, Nina och Ida var även med.
Ida och Jörgen.
John fyllde 13 år och Mamma fyllde 43 år.
Nina fyllde 18 år.

Juni.
Skolan slutade och det var fest hemma hos Malin i Smedby, sedan utgång för vissa.
Jobbade mest hela tiden.
Midsommar i Köpingsvik med Malin, Erik och Anna.
Underbart.
Träffade även Ida, Lotta, Nina mfl.
Dagarna spenderade jag med jobbet nere i Dalskär eller i Torsås, beroende vädret.

Juli.
Louise och jag körde in några fulla och glada personer in till stan.
Var på förfest hemma hos Lotta, vilket slutade med utgång.
Åkte Taxi, -" Är kyrkan öppen nu?"
- " Gud är alltid vaken."
Ida och jag var med om rånet i Berga, vi blev vittnen, haha!
Stod i fönstret och kollade, värsta grejen.
Hade just hänt när vi köpte frukost, vilket blev coca cola och frukt.
Vattenfestivalen ägde rum men jag var tvungen att jobba.
Jobbade.
Malin fyllde 18 år och det blev fest i Smedby, var dock seg och trött men var en lyckad kväll.
Erik hade nackspärr som många skrattade åt, även jag ; P
Jörgen fyllde 21 år och Erik 22 år så det firades med förfest hemma hos Bengan, bad i poolen och hoppade studsmatta.
Emmy höll på att dö.
Slutade med utgång i Karlskrona. Piraten, Playbar och Kinos.
Ida och jag ägde på Kinos.
Emmyc och Coffe gick aldrig in, Coffe hade glömt sitt legg.

Augusti.
Ida hade förfest och självklart var jag där och livade upp stämningen med min sjuka humor.
Jobbade nästan hela tiden
Erik fyllde 25 år, blev utgång i Karlskrona, Erik fullast! ^^,
Skolan började.
Tacokväll hemma hos Erik (han var utomlands), Ida, Emmy, Malin och jag. Karlskrona var vår slutstation.
Slutade i kaos.
Malin och jag bokade resan!
Bombdåd i Turkiet, vilket äventyrade vår resa.
- " Ska vi åka, eller inte? "
Mycket frågor fram och tillbaka, men dagen innan bestämde vi oss.
30/8 åkte vi, planet gick från Kalmar 09.40, vi landade i Antalaya ca 3 timmar senare.
Åkte därifrån buss till Kemer.
Underbart ställe, underbart hotell, otroliga människor och allt var perfekt.
Träffade där Emelie, Emma och Eddie.
Otrolig resa, med mycket skratt, bad och dricka.
- " Lena, Malen! "
Helt fantastiskt.

September.
Kom hem från Turkiet 6/9, helt utmattad.
Ville tillbaka.
Tillbaka i skolan.
Badade bubbelpool med Emmy, Coffe, Jörgen och Ida.
Jobbade.
Jag Emmy Ida Jörgen och Coffe förfestade ihop hemma hos Coffe innan Josses 20-årsfest i Torsås.
Jobbade dagen därpå, så blev ganska lugnt.

Oktober.
Karin fyllde 17 år.
Björn Rosenström, förfest hemma hos Coffe.
121:an in med Emmy, Ida, Jörgen och Coffe.
Stod längst fram med Malin.
Kom med på Björn´s hemsida.
Gabbe klarade körkortet.
Torsås marknad, men var aldrig där.
Förfest hemma hos Gabbe, men jag följde aldrig med ut. Stannade hemma med Gabbe istället sen körde hon mig hem på natten.
Mötte Ida och Emmy på Marknadsfesten, fulla och glada.
Gick hem till Erik och väckte honom, sov där.

November.
Jens fyllde 22 år.
Joddla med Siv, förfest hemma hos mig. En kväll som jag länge kommer minnas.
Dansade i princip hela kvällen.
Andrea var här.
Tacokväll med Ida och Gabbe.
Utgång med Ida, Ida och Emma, Ida körde.
Hamnade på Km´s hemsida! ^^,
Jobbade.
23/11 blev du och jag, Vi.

December.
Förfest hemma hos Gabbe, mina vänner var där. Blev dock ingen utgång.
Jobbade.
Slutade skolan.
Jobbade tor-lör innan jul, vilket var mycket jobbigt. Du vet varför.
Firade julafton hemma hos mamma.
Juldagen tillbringade jag med Gabbe, Linus och deras pappa. Trevligt.
Jobbade.
Umgicks med Gabbe.
På stan med mina Kära vänner Malin och Nina.
Planerade inför nyår.
Bytte julklappar med Gabbe, tack!
Nya året invigdes hemma hos Malin i Smedby, med Gabbe, Matilda, Anna och Nina.
Underbart!