mmmm, gott med clementin

Den senaste tiden har jag inte skrivit så mycket blogg, men jag antar att jag bara är inne i en svacka då jag varken orkar, vill eller hinner skriva. Så idag tänkte jag ändra på det. (eller åtminstone skriva idag, så får vi se hur det går de andra dagarna)

Just nu är jag på jobbet och har precis fixat klart allting, så nu känner jag mig nöjd och belåten och tänker faktiskt fira med en clementin, wihooo ^^,
Isabell kommer vid halv tre, så då är det min tur att gå hem. Ska bli riktigt skönt för jag måste erkänna att jag är rejält trött. Efter jobbet ska jag raka vägen hem till min stökiga lägenhet och försöka göra lite fint, planera lite julklappisar och spendera tid med Bella, min underbara Bella. Vi kanske tar oss en tripp ner till julmarknaden som är ikväll, men först ska vi ha lite mat i magen förstås. Sen sover vi nog i min lägenhet i natt och imrgon är jag ledig, hela dagen och det har jag längtat efter. Karin kommer in till stan på morgonen och då ska vi handla lite juklappar, vi får se om vi hittar något fint. När vi är klara på stan så hoppas jag inte att klockan är alltför mycket, jag vill hinna träffa Bella innan jag tar bussen. Så jag håller tummarna - men jag fixar det!
Sen blir det bus med Samuel och kolla på innebandy för att sen ta den sena och tråkiga bussen hem till Kalmar igen för att få sova med Bella.
På lördagen ska hon upp tidigt för hon ska jobba men vi får iaf sova med varandra - underbart! Sen börjar jag jobba halv tre och har natten och slutar inte jobba förrän halv fem på söndagen. Och eftersom Bella jobbar denna helgen med så ses vi inget alls denna helgen, vilket är ur tråkigt. Men det är sånt man får ta.
Jag är iaf väldigt nöjd med mitt nya schema och det känns riktigt bra. Så jag hoppas för gudsskull inte att jag måste ta det andra jobbet nästa år. suckpuststön.

yeye, jag vill flytta nu!



Jag saknar dig Malin, ses snart igen?!




Längesen..


Det var längesen jag skrev och det har givetvis hänt saker sen sist.

Igår mådde jag inge vidare men idag är det bättre, vilket är en jävla tur eftersom jag ska jobba. För att jobba när man inte mår bra är bland det värsta jag vet.
Jag har ca tre timmar kvar att vila mig innan jobbet börjar, och innan dess ska jag ha hunnit äta en bit och duschat, men jag tror jag hinner utan att behöva stressa. Jag var pigg som en grävling idag när Bella´s klocka ringde, helt sjuk för vanligtvis brukar jag vara segstartad. Så idag hade varit perfekt med ett morgonpass på jobbet istället :p
Men men, man kan inte alltid få som man vill.
Från att ha haft 52% i ca en och en halv månad har jag nu gått och fått 94% på jobbet, lycka! Nu håller jag bara tummarna att jag ska få förlängt till augusti med, så jag slipper ta det andra jobbet. Fast mycket hänger på Bella, om hon kommer in osv. Men jag håller tummarna för allt :D
Snart är november slut och då börjar en ny månad, december heter den för alla som inte vet :p Och snart är det JULAFTON :)
Det som är surt är att jag jobbar Juldagen, men det ger pengar och det är sånt man får räkna med när man jobbar med människor. Jag har iaf tur som är ledig hela julafton.
Nehe om jag skulle ta mig i kragen och fixa lite käk för att sen duscha.

Kom föresten in på Maja´s blogg idag, faaan vad jag saknar dig! Men eftersom du nu har en egen liten lya på Gärdet och jag älskar Sthlm så kommer jag till dig snart, jag lovar. Då ska vi pingla gärnet, så som bara vi kan.


Bella


Jag saknar dig.

Borde jag ta drömmen positivt då?

Jag är rädd.
Jag drömde en sjukt otäck mardröm, var helt lost i mig själv i natt.
Jag är fortfarande skakis.
Det var bara en dröm, men nej, för mig var det så mycket mer. Den kändes så verklig.
Jag är rädd.
Jag vill inte förlora dig!


Varför har man mardrömmar?

- Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att ruska om dig och säga att det är något viktigt som sker i ditt liv som du borde ta hänsyn till.

Sagt av: drömcoachen Erik Nisser, saxat ur en artikel från en kvällstidning


Borde jag ta drömmen positivt då?


Du gör mig så lycklig.



Jag saknar det som en gång var, men jag är så glad att det är som det är idag. Jag är så lycklig, du gör mig så lycklig.


Halloweenparty


Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Sista timmarna på jobbet för denna veckan framför mig nu då, känns riktigt härligt att få vara ledig i helgen. Det kan jag behöva, speciellt då det är H a l l o w e e n p a r t y på lördag och jag ska röjja som bara den, det går inte att missa!

Känslorna sprudlar inom mig och jag känner värmen från din kropp bara jag ser dig, du ger mig lycka!

När jag väntar på något gott så väntar jag ibland lite för länge.


Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Men eftersom jag tagit fram bloggen gång på gång idag så borde det vara något jag vill få fram. Och där tog det stopp ja..
Men men..
Efter några timmar på stan med Bella igår så hittade vi det mesta vi sökte och sen fick vi även i oss lite käk, som vi åt på Fyrakök. Sen gick vi hem till mig en sväng och tog det lugnt, eller nått (".) Strax efter två tog Bella bussen hem till sig och jag mötte upp Malin. Vi körde vårt vanliga race och var nog en smula mer flummiga än vanligt. När vi hittat allt så åkte vi hem till mig. På listan, "vad som skall göras" stod det: FÄRGA HÅR! Så vi tog tag i oss själva och bytte om till mer oömma kläder och började. Resultatet blev mörkt, för min del nästintill svart och för Malin´s del blev det svart, kolsvart! Riktigt sygga är vi nu iaf inför lördagens bravader!
Och där tog det stopp igen..
Idag är det jobb som gäller och jag har nattpasset så imorgon kommer jag nog vara helt slut. Sen ska jag umgås med Cassandra och kvällen hoppas jag få tillbringa med Karin, saknar dig!
svisch

när jag väntar på något gott så väntar jag ibland lite för länge.

Jag saknar dig Gabriella.