24 Maj

Imorgon är det lönings dax!

Var i skolan idag, inte mycket och ha så vi åkte hem igen. Helt slut efter gårdagenskväll. Tack mina vänner för en trevlig kväll, det får vi göra om.
Har hänt mycket sen sist men orkar inte skriva allt.
I helgen var jag i Sthlm och hade det rikgit bra, men var trött som fasen när jag kom hem söndag kväll. Måndag - tisdag var vi på läder med halva klassen, det var roligt tack vare mina vänner : )
Igår var jag och Malin hemma hos Anna och förfestade, gick sedan ut, var på Ernesto och Olearys, inte så mycket folk men vi gjorde det bästa av det.

Imorgon åker jag hem till mamma efter att ha handlat mina skor, kanske blir det tre par? :p Ska även försöka hitta en vit kofta. Helgen blir det jobboch på söndag ska vi fira mamma´s födelsedag och Mor´s dag.

Seb är det en ny vecka och en vecka närmare studenten. I love it!

21 Maj

Livet är inte rättvist.
Vila i frid.

17 Maj


Nyss hemkommen från jobbet, har varit en bra dag idag. Var och handlade helgmaten med Peter, han är så härlig. Stod och väntade på mig idag när jag kom på morgonen. "Imorgon åker vi, du glömmer väl inte det?!"
Klart jag inte glömmer!
Har precis kokat pasta, som jag ska ha i min pastakycklingsallad imorgon. Ska äta lite och sen blir det en dusch innan jag ska packa min väska. Kvällen blir nog relativt lugn, någon som vill hitta på något?

Imorgon börjar då 54,7 timmars jobb, vilket kan sluta i både en katastrof och i en härlig upplevelse. Jag tror på det sistnämnda. Vi åker från Kalmar strax innan åtta och är i Sthlm runt två tiden, checkar då in på vandrahemmet och sen är det dags för våra aktiviteter.
Någon av dagarna ska jag träffa min kära vän Maja, vilket ska bli riktigt skoj. : )
Sen på söndag är vi hemma i Kalmar igen strax innan nio på kvällen, en hel helg med en störtskön person i våran vackra huvudstad. Kan inte bli så mycket bättre! (speciellt inte då jag får betalt hela tiden) : )

På måndagen åker några ifrån klassen på läger, ska övernatta i tält är det sagt. Eller som Lotta och jag kommit på, det blir nog under bar himmel. Men strunt samma, läger ska vi på och det ska grillas och badas och vi ska ha allmänt trevligt. Kommer tillbaka på tisdag och då ska jag sova hade jag tänkt :p
Onsdag har vi prov i arbetsmiljö och säkerhet. Sen kanske det blir utgång på kvällen efter sexpartyt!
Torsdag och fredag är det VÅRYRA på Jenny, där vi ska springa runt som vårigayrahöns : ) Nej men, vi ska kolla läget lite och sen gå hem. Fredag avslutas med tårtkalas, vilket jag absolut inte ska missa!

Ja, där var lite av min kalender.



-  Även om du står på tå når du aldrig upp till min nivå  -

17 Maj - Grattis

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år.
Ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva uti hundrade år.
Hurra hurra hurra hurra

Grattis på födelsedagen min kära lillebror.

Hoppas du får en bra dag och en massa fina presenter.
Älskar dig!

16 Maj


Nu är det långhelg, skönt!

Idag var en slapp dag i skolan, precis som alla dagar har varit denna veckan. Känns helt meningslöst att komma in till skolan när man inte har en enda vettig lektion. Men va fasen, inte så länge kvar så får ta det för va det är.
Fick våra kläder idag, haha. Min tröja var iaf riktigt fin och jag kommer lätt att använda den, är glad att jag tog en svart. Trosorna däremot får tala för sig själva, men en bakisdag med tröjan och trosorna lär nog inträffa någon gång då och då :)

Efter skolan åkte jag och solade, riktigt skönt var det. Så nu börjar de synas lite, eller iallafall så ser jag det : )
Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, är sugen på att gå på bio. Men alla är så dryga :p Plus att det säkerligen inte ens går någon bra idag.

>> Jag tänker och tänker, funderar varannan sekund. Kommer jag fram till något? Nej. Jag är förvirrad och vet varken ut eller in. Vad har hänt? Vet inte vad jag ska säga längre, ska jag berätta? Vad isåfall? För jag vet ju knappt själv.

Nehe, nu ska jag ta mig en lång skön dusch, för att sen läsa lite i den förbannade svenska boken, är så trött på allt läsande. När jag läst lite (typ sådär en sida) så ska jag kolla på tv och bara vara. Tills någon hör av sig till mig *blink* *blink*

 - Jag har sju nya anteckningsböcker, en kjol jag avskyr och ont i magen. -

Tro på dig

Vill ha ett svar
Jag vill veta när du är redo
Men är rädd att förlora dig
Så om du älskar mig, som du säger att du gör
Kan det inte va så svårt

Så jag ska tro på dig, jag ska ge dig all den tid som du vill ha
Jag finns här för dig
Jag ska offra allt, jag ska ge vad du vill ha
Åh tro på dig, jag tror på dig
Din kärlek är ett frö som behöver tid att gro

Jag tror på oss
Du får vara fri
Ju längre man väntar
Desto mognare blir smaken på ett vin

Så jag ska tro på dig, jag ska ge dig all den tid som du vill ha
Jag finns här för dig
Jag ska offra allt, jag ska ge vad du vill ha
Åh tro på dig, jag tror på dig

Hur ska jag få dig, hur ska jag få dig att förstå?
Att jag orkar inte längre, men jag är här för dig ändå
För jag ska ge dig tid, den tid, den tid det tar

Så jag ska tro på dig, jag ska ge dig all den tid som du vill ha
Jag finns här för dig
Jag ska offra allt, jag ska ge vad du vill ha
Åh tro på dig, jag tror på

Tror på dig, tror på dig, jag ska alltid tro på
Tror på dig, tror på dig jag ska alltid tro på
Tror på dig, tror på dig
Jag ska alltid tro på dig
Ja, jag ska alltid tro på dig

15 Maj


Idag har jag inte gjort någoting, eller det är klart jag har, men ändå inte. Sov till tjugo över åtta, riktigt skönt var det. Tog det väldigt lugnt innan jag tog på mig kläderna. Fixade lite smågrejer till Karin och sen kom Bella hem. Då åt vi frukost, nybakta frallor. mums!
Efter frukosten tog jag bussen till Sjöbringsväg 4, där jag hade möte med min chef. Hon var väldigt pratglad idag, så blev där ett bra tag! : ) Tog sen bussen till skolan där jag mötte Bella, sen gick vi till skoäffaren på Maxi, kollade på mina skor. VILL HA! Ska nog köpa både röda och gröna. Sen kollade vi den nyöppnade affären och Intersport. Tog sen bussen hem för att handla mat och sen gick vi upp för att laga mat. Riktigt gott blev det idag med : )

För en stund sen så höll jag på att somna : ) Så satte mig här, eftersom Bella ändå åkte till Linsdal. Ska renskriva psykosocialsvaren och börja lite med svenskauppgiften nu tänkte jag.

Jag tänker på dig


Malin, tack för att du ställer upp för mig. Jag vet att jag kan tolkas som väldigt förvirrande, men ändå, ändå så finns du där. Tack!

14 Maj

Idag har varit en lugn dag, varit i skolan och fixat med lite saker. Blir dock jävligt sur då lärare kommer fem minuter försent och säger: jag har inte hunnit äta, så jag tänkte gå och göra de nu. Ni kan väl öva på provet nästa vecka."
Blir så trött. Hade de varit en elev hade den gott och väl fått en utskällning.
Men men.

Kom hem i bra tid och har inte gjort ett skit sen dess. Förutom att ha lagat mat. Imorgon ska jag på möte med chefen och sen blir det träning och sola.
På onsdag blir det skola och sen inget mer planerat. På torsdag ska jag jobba lite, men bara på dan. Sen ska jag packa och göra iordning för min resa till Sthlm på fredag.

Mamma, jag älskar dig!

11 Maj

Dagen började med redovisning i Personlig assistent kursen, det hela slutade bra även om jag fler gånger under lektionen skulle kunna tänka mig att sticka en kniv i min lärares mage. Idiot!
Efter lektionen åkte jag hem, tog det lugnt, vilket var riktigt skönt. Runt två tiden tog jag och Bella bussen in till stan och mötte upp Ida och Emmy på stationen. Bella gick för att uträtta sina ärenden medans Emmy, Ida och jag satte oss på bussen mot Torsås. När vi kommit på plats så visade jag dom efterlängtade korten från Ida och Emmy´s födelsedagsfest, riktigt fina kort som gjorde att vi skrattade en hel del. Ida visade även hon korten från deras fest, tyvärr så hade hon ungefär dubbelt så många som jag. Vilket bevisar att jag egentligen var en kass fotograf den kvällen :p
När vi väl kom fram till Torsås efter en lång bussresa så hämtade Coffe oss, för att sen köra oss till konsum där vi skulle inhandla lite mat. Först gick jag till Systemet och handlade de sista och sen mötte jag upp Ida och Emmy i konsum. Där de diskuterades om vad vi skulle äta. Det blev potatissallad, revben och grillad kyckling. Ida betalade medan Emmy och jag packade påsen. Två steg hann jag ta innan allt bara släppte. Tog säkert tre sekunder innan jag förstod vad som hade hänt, potatissallad över hela golvet och över alla våra varor. Herregud. Vi utbrast i ett emmylinaida skratt och fick en ny potatissallad och gick därifrån.

När vi kom hem till Emmy och Coffe så fick jag för första gången träffa Amy, så söt. Vi åt sen våra efterlängtade mat och började korka upp. Vi spelade kort och lyssnade på musik. Sen var de dags för mig att öppna mina paket, med spänning så öppnade jag dom. Riktigt fint, allting. Grönt var det och de är de allra bästa. Ett enormt fult kort på mig hade dom ramat in, två gröna krukor och en grön flaska med några underbart vackra blommor på : ) Fyra gröna drinkglas och fyra gröna snapsglas. Tack mina oerhört snälla vänner. Tack!
Efter ett tag kom både Jörgen och Andreas och då började vi ordentligt, vi begav oss då ut för att gå hem till Pelle. Väl därhemma så hoppade vi studsmatta och körde gåped. Andreas hade med sig sin gitarr så det blev lite allsång med många härliga skratt.

Tillslut gick vi in till Emmy och Coffe och där buggade jag med Ida och Andreas som aldrig förr, fy fasen. Riktigt kul. Ida buggade tillochmed dubbel med mig och Emmy, vilket lär ha sett rikgit roligt ut! HAHA!
När drickan var slut så gick några och la sig. Jag gick då ut till resten av gänget, där de då var lite fler än jag trodde.
Efter ett tag gick vi hem till Pelle där jag och Marina dansade för fulla muggar, samtidigt som vi kollade på ormarna. Det hela slutade med att Pelle körde hem mig, Andreas och Marina till Andreas. Där hände en liten olycka med efter en stund så somnade Andreas.
Jag och Marina höll oss vakna till 5.30.

Kvällen var underbar och jag verkligen älskar att umgås med er. Det är något speciellt och jag gör gärna om det. Utgång i Karlskrona snart då!

Sen vaknade jag av att jag höll på att frysa ihjäl vid 7.45, plockade på mig alla kläder jag kunde hitta för att sen åka med Erik till Torsås.

Var på jobbet 8.45, kände mig inte alls bra och ja visst mycket var för att jag var bakis, men nej. Jag mår/mådde verkligen inte bra. Jobbade bara till 15.00, tack alla ni!
Åkte hem till Erik där de bjöds på exotiskplanka, enormt gott. Sen kollade vi på början av Esc, men nej, det var inget att ha. Somnade snabbt och vanknade sen på söndagen av en liten Elis.
Erik körde hem mig till mamma där jag lekte med Samuel. Vi kollade på fotboll och var ute och cyklade. Hade de superskönt. Älskar dig min lillebror.
Bella hämtade mig runt sex, åkte hem till Kalmar och bara tog det lugnt.

Så jag jobbade inte alls på söndagen, vilket var riktigt skönt.






14 Maj


slippa laga mat.

jag vet ingenting längre.

du.

10 Maj


Det muntliga nationella Svenska B provet var idag, äntligen är det över. Jag gick ut först i startfältet och det är jag glad över. Skakade som fasen men det gick ändå bra och jag är nöjd med min insats.

Malin och jag åkte till Meddo för att sola efter skolan, riktigt nice. Sen käkade vi och kollade på bilderna jag framkallt från Ida och Emmy´s fest. STORT SMILE!

Imorgon har jag muntlig redovisning i Personlig assistent kursen, efter det så slutar jag. Så då ska jag träna, kanske köpa skorna som jag har hittat, fylla på mitt busskort, sola och efter det ska jag hem för att sen åka till min chef för att skriva på lite pappaer. Sen ska jag möta upp Ida och Emmy på stan, gå en sväng runt systembolaget och sen åker vi tillsammans till Torsås.

Vi beger oss sen till Trankvill för att dricka och umgås lite, riktigt härligt.
Lördagen blir det jobb , 8.45-20.30. sen får allt utvisa vart jag sover.
Söndagen blir det jobb, 7.30-18.15, segt men sant.




De börjar gå mot ljusare tider. Tack!

8 Maj - NP talet


Äntligen klar med NP talet, är riktigt nöjd och hoppas att det kommer gå bra när jag ska framföra det.

Tack Bella!
Jag tycker om dig.

8 Maj - Ulla


"Du har en mask på dig varje dag, men den där masken har försvunnit och nu ser man det. De du har försökt att dölja. Men jag är inte dum Lina, jag ser vad som håller på att hända.
Jag vill att du ska tänka på dig sjä'v, va rädd om dig."

>> Ingen förstår, hur dåligt jag mår.

Tack än en gång Ulla för att du finns där, det du sa idag fick mig att tänka om.

6 Maj - Plugg

Var ett tag sen jag skrev, men har inte riktigt haft tiden.

Har fyllt år, fick massor med fina presenter som jag är övernöjd med. Tack allihop!

Göteborgsresan blev av och det var riktigt skönt att komma iväg. Shopping och liseberg, fantastiskt!
Vi hade otrolig tur med vädret, strålande solsken alla dagarna : )
Jag köpte mig lite små saker, de viktigaste av allt, min student klänning.
Så nu är det bara skoj och någon kofta kvar. Känns otroligt bra.

Har fått ett nytt jobb, på Täljstenen, ett gruppboende. Var där första gången i torsdags, inte alls som de andra ställena jag varit på men det verkar jätte bra.
Havsörnen har kaos just nu, hemskt är det. Kan inte riktigt fatta det själv.
Jobbar röven av mig ibland känns det som, men sen har jag ju pengar efter det med.

Igår åkte vi hem till mamma, grillade och åt massa gottis. Sen sov vi där och idag har vi lekt med Samuel. Skoj!

Ska jobba ikväll, börjar 21.30 slutar imorgon, men vet inte riktigt när. Sen jobbar jag tisdag morgon och onsdag kväll. Sen ska jag vara på det nya jobbet torsdag kväll och  sen är jag ledig fram till måndag.
Helgen efter det så åker jag nog till Sthlm, kan bli riktigt kul.
Sen är det jobb varje helg fram till studenten.

Vill bara tala om att Malin är en riktig vän.



Jäklar var jag har pluggat idag, känns faktiskt okej : )
Har skrivit klart arbetet i personlig assistent och är på god väg på talet tills på torsdag.
Men nu är jag helt slut för jag har suttit här sen tre, så ska nu ta tag i mig själv och äta något.

Saknar dig Bella, hoppas det går bra på matchen.