23/12

Dan före dopparedan - det är idag det. Ännu ett år håller på att ta sitt slut, jisses vad tiden springer iväg. Men det är väl så när man har roligt, i guess?

Yeah, idag blir det stan för hela slanten med systra min. Köpa de sista julklapparna och sen införskaffa lite kläder o roligt junk till mig själv, alltid! :) Ikväll blir det klä julgranen hos mamma och efter det hem till Torsabyn och slå in julklappar sen mys med min älskling och sen natti natt.

I fredags var det dags för en efterlängtad tjejkväll med dom absolut bästa, det blev som förväntat - mycket skratt, snack och framför allt flum - i love it.
Jag var inte hemma förran dagen efter och då väckte jag mitt gull och sen sov vi en stund. Framåt tolv tiden så åkte vi till da citygross och handlade sushisaker, vidare till Torsås för att hämta kläder och sen vidare till Norje. Vi anlände strax innan fem och började lite smått med maten. Sen var det koncentration från min sida, men fy tusan var gott det blev. Bästa hittills!
Kvällen bestod av god dricka och gh3, även lite starwarslego och en film innan läggdags - då vi insåg att klockan faktiskt var två :p
Söndagen bestod av god mat och kvällen blev massa mys med min Sebastian.

Igår var jag hemma hos min kära mamma, julbakade med Samuel och sen klädde Karin och jag hennes gran. Sebastian och jag kollade på en film och sen var det natt igen.
Nu är det tisdag och en dag före julafton, it feels great!

Jag älskar dig Sebastian!

14/12

Efter en sjudagarsarbetsvecka så borde jag vara helt slut. Tanken var att jag skulle ta sovmorgon idag så det blev ändrade planer. Vi börjar från början...

I måndags skulle jag gå bredvid för första gången på mitt nya jobb. Efter mycket letandes hittade jag dit och jag kom i tid. Första intrycket var att det verkligen verkade superbra. När jag varit där i ca en timme fick personalen ett samtal som slutade med att jag fick åka till Havsörnen och jobba där. Jag blev så arg! Varför ta mina tider ifrån mig nu när jag ska vara på Veteby, åhh! Det blev en jävlig dag rent ut sagt och jag var helt slut när jag tog bussen hem till Torsås tjugo i fyra. På bussen mötte jag Karin och när jag precis sitter och säger till henne: "Imorgon är min enda lediga dag denna veckan, det ska bli så skönt med sovmorgon." Så ringer givetvis min mobil, vem är det inte om dom från Havsörnen som inbeordrar mig på tisdagen. Jag ville bara skrika rakt ut. Men det var bara att le och se glad ut, hoppa av bussen och sen försöka göra det bästa av det hela.
Träningen på kvällen gick skit, dels pga att jag funderade på jobbet och allt som hör till.
Jag fick ta bussen tio i sex på morgonen på tisdagen och kom till jobbet lite sent. Det var en kaotisk dag och jag ville bara hem. Kvällen spenderade jag med min älskling och på kvällen kom även Karin och Jim förbi en vända och spelade lite gh3 och little big planet.
Onsdagen bestod av jobb och sen sov jag i stan då jag skulle upp tidigt dagen efter. På torsdagen blev det jobb och efter det passade jag och Sebastian Wilmis :)
Fredagkväll jobbade jag för första gången på det nya stället och det gick jättebra. Jag trivs verkligen. Jobbade även lördagdag och direkt efter jobbet blev jag hämtad av Jens. Sen var det innebandymatch för hela slanten. Jag skulle kunna skriva fyra hela a4sidor om matchen men jag nöjer mig med detta: De sämsta domarna någonsin. Vi gjorde en toppenmatch! Efter matchen åkte jag hem till Sebastian och där var det käk på gång. Kvällen spenderades i verkstan och senare framför tvn. På söndagen sov jag länge och sen åt jag lunch tillsammans med Sebb´s föräldrar, sen körde dom in mig till stan så jag kunde jobba. Tack! Slutade vid nio och sen kom Mattias och Sebastian och hämtade mig så åkte vi hem till torsås.

Idag var det mening att jag skulle ha sovmorgon men jag gick upp samtidigt som Sebastian. Och nu har jag hunnit med att både baka och fixa käk. Om ett par timmar kommer älskling hem och då ska vi äta, sen blir det träning för min del och sen i säng. För imorgon börjar en ny jobbvecka och jag har kvällspass.

Tjohej!

5/12 En kortis

Du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade.

Nu var det dags för helg igen, tiden går så himla fort och snart står vi där vid julgranen och säger god jul till våra nära och kära. Jag längtar!

Nu den senaste tiden har jag varit väldigt trött, men jag tror det beror på att jag jobbat ganska mycket. Men fasen va gött när dubbellönen kommer den 23dec.
Funderar på att göra något riktigt roligt med mina vänner och kanske lägga lite på körkortet.
Idag är jag hemma i Torsås, alltså hos familjen Gottfridsson. Är här väldigt ofta nu för tiden, jag trivs. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, sov väldigt länge och sen blev det fika med Per-Åke när han kom hem från jobbet. Snart kommer nog min Sebbis hem, då blir det nog att laga mat och sen fixa och dona. Blir utgång för han och Marcus del, troligtvis följer jag också med. Kan bli riktigt skoj. Men då kommer man till det här med kläder, vad ska man ha på sig?! Jag vill ha kjol, men är det för kallt?
Ilandsproblem!

Jag är så glad att det är vi två, du gör mig sådär underbart lycklig! Vissa betyder mer än andra och du betyder mest, det vet du. Jag vill att du räknar stjärnorna på himlen, och alla sandkorn på stranden. Räkna även varje våg från havet och varje fallande regndroppe. Multiplicera detta med verkligheten, då kommer du inse hur mycket du betyder för mig.


Du värmer mig, även de nätter vi inte sover tillsammans.